school

Omnia * mini-onderneming *

De webwinkel voor de omnia-onderneming St.-Paulus is gesloten, bedankt voor uw bestellingen.

De omnia actie loopt van woensdag 24 oktober 2018 tot maandag 12 november 2018.

Met dit project leren de kinderen de eerste stapjes in het opzetten van een onderneming en de opbrengst dient 100% voor het betalen van de uitstappen van alle kinderen in de school.

Ook dit jaar zijn er weer heel wat lekkernijen te koop die niet mis zullen staan op de komende eindejaarsfeesten. Zo hebben we weer de keuze uit een rode of witte wijn, een heerlijke cava, chocolade en natuurlijk mogen onze koekjesassortimenten niet ontbreken! Wegens het succes komt in het assortiment blijvend een uitmuntende olijfolie.

Het bedrag van de omnia actie via de webwinkel kan gestort worden op rekening: BE57 7506 5287 5335 met bic AXABBE22 met vermelding van bestelnummer. Dit nummer vind je terug op de bevestigingsmail.

De bestelling via de webwinkel is pas correct uitgevoerd wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Halverwege december kan alles afgehaald worden op school, raadpleeg hiervoor de weekinfo of schoolwebsite. Op woensdag 12/12 is er in de namiddag een drive-in op school om alles af te halen.

Voor vragen of informatie kan u contact opnemen met Johan Vanhouwaert (0486343363) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omnia